ngarkim...
iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas
Zgjidhni paketën tuaj dhe filloni sot Merrni më shumë sesa keni nevojë, por mos paguani më shumë. Ne nuk po përpiqemi të jemi më të mirët mes mijëra ofruesve të shërbimeve. Ne po mundohemi të jemi iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas
E gjithë përmbajtja ka rezolucion të lartë.
Klikoni për të kontrolluar vlerat e rezolucionit.
iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas
27 Vende

Të gjitha kanalet nga 27 vendet në një rezolucion të vetëm dhe të lartë.

iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas
4.000 Kanalet e drejtpërdrejta

Të gjitha kanalet live kanë rezolucion maksimal dhe aftësi në internet.

iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas
6.000 Vods

Ne i ndjekim nga afër filmat në vizion. Kemi vetëm Filmat më të rinj.

iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas
Serverë cloud

Të gjithë serverët tanë janë bulutturë hibrid. Të gjithë ata punojnë në efikasitetin dhe kapacitetin më të lartë.

iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas
Mos e lini sigurinë tuaj rastësisht.Ju jeni 100% të sigurt me sisteme të sigurta pagese.
iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas
shikoni paketat mbresëlënëse dhe blini tani zgjidhni cilën paketë është më e mira për ju.
Paketa e Testit 24 orë. Testojeni para blerjes
€ 2.49/24 orë
 • Të gjitha kanalet
 • Të gjithë Filmat
 • Të gjitha mbështetjet e pajisjes
 • %99.9 Uptime
 • Qasje me shumë pajisje
Blini TANI
Paketa Tremujore për 3 muaj
€ 39.00/3 muaj
 • Të gjitha kanalet
 • Të gjithë Filmat
 • Të gjitha mbështetjet e pajisjes
 • %99.9 Uptime
 • Qasje me shumë pajisje
Blini TANI
Pako gjysmë vjetore për 6 muaj
€ 69.00/6 muaj
 • Të gjitha kanalet
 • Të gjithë Filmat
 • Të gjitha mbështetjet e pajisjes
 • %99.9 Uptime
 • Qasje me shumë pajisje
Blini TANI

kanalet tona speciale

Pako vjetore 365 ditë në total
€ 89.00/një vit
 • Të gjitha kanalet
 • Të gjithë Filmat
 • Të gjitha mbështetjet e pajisjes
 • %99.9 Uptime
 • Qasje me shumë pajisje
Blini TANI
Pako vjetore Plus për përdorim të shumëfishtë pajisjesh për një vit = 365 ditë në total
€ 129.00/një vit
 • Të gjitha kanalet
 • Të gjithë Filmat
 • Të gjitha mbështetjet e pajisjes
 • %99.9 Uptime
 • Qasje me shumë pajisje (Vetëm 2 pajisje)     
Blini TANI
Pako dyvjecare për 2 vjet = 730 ditë në total
€ 149.00/dy vjeçare
 • Të gjitha kanalet
 • Të gjithë Filmat
 • Të gjitha mbështetjet e pajisjes
 • %99.9 Uptime
 • Qasje me shumë pajisje
Blini TANI
iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas

Ne jemi me ju,
çdo hap të jetës

Nëse jeni duke kërkuar për një TV Plan ose një Vod Plan , ne jemi zgjidhja perfekte për ju.
Shërbimet tona të fuqishme jo vetëm që do t'ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja të përgjithshme, por gjithashtu do të ofrojnë ju me besimin që ju nevojitet të dini se jeni partner me një platformë të besueshëm , të fortë dhe server të sigurt .

fillo me ne tani

iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas
Kanalet televizive

Ju mund të shikoni të gjitha kanalet e kombit drejtpërdrejt.

Kanalet vizatimorë

Ju mund të shikoni të gjitha kanalet vizatimore të drejtpërdrejta për fëmijët tuaj.

Kanalet dokumentare

Mënyra më e mirë për të eksploruar botën dhe universin.

Kanalet e filmit

Qasja e kanaleve të filmit gjatë gjithë ditës.

Vods

Ndiqni nga afër filmat në vizion.

Kanalet sportive

Ndeshjet live dhe vlerësimet e statusit. Të gjitha në një!

Kanale speciale

Përmbajtje të ndryshme të përgatitura posaçërisht për ju.

24/7 Mbështetje

Shërbim dhe mbështetje 24/7.

Ja Paketat TV që nuk i gjetët!

video section

99.99% UPTIME

iptv, ip tv, iptv falas, kanale sportive falas, filma falas, tv falas, shikim tv, m3u falas
Server USA 99.99% Server BRAZIL 99.99% Server GJERMANI 99.99% Server ASIA 99.99% Serveri i AUSTRALIA 99.99%

99.99% UPTIME

Miliona përdorues tanë janë miliona arsye pse ju duhet të përdorni shërbimet tona. Servicedo shërbim që ne ofrojmë është një burim i inteligjencës në kohë reale rreth kërcënimeve të reja dhe aktuale. Kjo është mënyra se si ne i drejtojmë serverët tanë për ta bërë atë rrjet edhe më të fortë.